Magnhild Bugge er akupunktør og sykepleier

Utdannelse

Hun ble utdannet fra Norsk Akupunkturskole i 1999.

Lærer og veileder for akupunkturstudenter

Hun har vært gruppelærer og veileder ved akupunkturskolen fra 2003. Fram til 1. juli 2015 jobbet hun som veileder ved Akupunktur-utdannelsen ved Norges Helsehøyskole/Campus Christiania i Oslo Sentrum. Hun har undervist i behandling av triggerpunkter, klassisk akupunktur, tuina-massasje, hygiene og smertebehandling.

Aktiv i Akupunkturforeningen

Magnhild har vært redaktør av medlemsbladet DeQi  til Akupunkturforeningen. Hun har også sittet i etter og videreutdanningskomiteen. Nå er hun distriktskontakt for Oslo og Akershus og arrangerer faglige og sosiale treff for medlemmene. Hun har vært styreleder i Akupunkturforeningen.

Sykepleier

Hun er utdannet ved det som da het Statens Sykepleierhøyskole i 1985. Hun har jobbet blant annet på barneavdeling på Rikshospitalet og på Bjørkås sykehjem. I ti år jobbet hun på Smerteklinikken ved Ahus med akupunktur og andre ikke medikamentelle teknikker for å lindre smerte. Hun hadde også ansvar for mestringskurs for smertepasienter. Hun er spesielt opptatt av kroniske smerter og smertelindring og konsekvensene av feil bruk av medikamenter.

Qigong og Taiji

Magnhild holder Qigongkurs på Kolbotn på Tårnåsen aktivitetsenter. Hun har deltatt på qigongkurs siden 1996. Hun er sertifisert taijiquan instruktør med Pamela Hiley i 2006 og instruktør i Great Stork med Erik Skjervagen. Hun har gått på mange kurs, bla annet kurs i medisinsk qiogon/Biyun med Anne-Marie Giørtz og Fan Xiulan, Sheng Zhen med Li Jun Feng, Nei Ging Gong med James Nystedt, Tai Chi Qigong med Peter Deadman, qigong sommerleir i England med Daverick Legget mm.

Se mer informasjon under menyen for Qigongkurs.